Garbage Garage - Besplatna browser igra

Što je Garbage Garage?

Besplatna igra auta Garbage Garage vam omogućuje da imate vlastiti otpad auta. Nije bitno koliko su auti demolirani: vi ćete spasiti dijelove s njega. Kasnije ćete moći sagraditi nove aute. GarbageGarage vam nudi razne mogućnosti. Na početku ćete kreniti kao skromna mehaničarska radnja te naučiti sve trikove. Što imate više vještine brže ćete napredovati.

Besplatno iskustvo s autima i našom igrom

Vaš iskustvo u vođenju Garbage Garage će se proširiti vrlo brzo te ćete privući nove klijente. Među dovezenim vozilima ćete pronaći aute, kamione, brodove, heliće, avione čak i tenkove kako bi privukle dodatne klijente. Naravno da ćete moći kombinirati te dijelove kako igra bude napredovala.

Garbage Garage - besplatna i zabavna browser igra za sve uzraste

Browser igra, GarbageGarage se može igrati direktno putem web preglednika bez potrebnog skidanja ili instalacije. Sve što vam je potrebno je internet veza i važeća email adresa. Većina sličnih igara se konstantno okreće oko "utrkivanja", GarbageGarage se bavi i zabavnim aspektom.

Uđite u svijet besplatne online igre sa Garbage Garage

Iskusite jedinstvenu igru, izgradite otpad, uzmite virtualni novac i osvojite bodove iskustva kako bi se pokazali da ste najbolji u Garbage Garage.


Više o GarbageGarage

Garbage Garage - Priča

Polirane felge, ogromni kotači, reflektirajuća boja sve je to što će privući druge korisnike i prolaznike. Besplatna browser igra GarbageGarage je Njemačka browser igra napravljena od strane upjers-a. Vaš cilj je postati najbolji vlasnik otpada u GarbageGarage.

Garbage Garage - Ova igra vam omogućuje razne mogućnosti da sredite svoje vozilo

Kako bi dostigli svoj cilj krenite s ovom uzbudljivom igrom. Možete demolirati i reproducirati sačuvane dijelove vozila te ih dostaviti u GarbageGarage. Kako igra napreduje moći ćete kupiti vlastito vozilo, proširiti otpad. Što ste bolji, vaša razina će brže rasti. GarbageGarage vam predstavlja veliki broj raznih opcija igre.

Za razliku od igre brzine, GarbageGarage nudi puno mogućnosti svojim igračima

Ovu auto igru, možete zaigrati potpuno besplatno. Većina sličnih igara se konstantno okreće oko "utrkivanja", GarbageGarage se bavi i zabavnim aspektom. Registriraj se na GarbageGarage i zaigrajte ovu igru besplatno

Druga prednost ove jedinstvene igre je da se ova igra može igrati potpuno besplatno i zajedno sa drugim internet korisnicima. Sve što trebate napraviti je registrirati svoj račun te posjedovati internet vezu te naravno važeću email adresu. Kada se prijavite u igru vodič kroz igru će vam objasniti sve bitne informacije igre. GarbageGarage je prijateljski nastrojena igra te je za sve uzraste. Zabava s ovom igrom je zagarantirana.

Garbage Garage - vrhunska igra

Kao browser web preglednik igra, GarbageGarage ima razne načine komunikacije sa igračima. Otkrijte ovaj čudesan svijet auta.


Garbage-Garage: Što vas očekuje

Garbage Garage - Mogućnosti

Možete graditi i proširivati vaš otpad. Razna vozila će biti izbačena ispred vaše garaže. Dijelovi se mogu prodavati. Zarađeni virtualni novac će vam omogućiti da se proširite.

Garbage Garage - besplatna igra auta sa jedinstvenim multiplayer mogućnostima

GarbageGarage vam prestavlja zanimljiv mix strategijske igre i ekonomske simulacije sa raznim mogućnostima. Kako igra napreduje dobit ćete pristup raznim vozilima koje ćete morati demolirati kako bi dijelove prodali klijentima. Krenit ćete sa autima i kamionima ali uskoro će doći i brodovi, helići, avioni čak i tenkovi. Želite se usporediti sa drugim igračima? Tada imamo razne mogućnosti za vas kao što su arena gdje se možete boriti s drugim igračima.

GarbageGarage - Nova generacija beslatnih auto igara

Garbage Garage nudi jedinstveni koncept. Što je bitnije može se igrati potpuno besplatno! Kao browser igra GG možete ju započeti igrati odmah nakon jednostavne registracije. Nije potrebno skidati niti instalirati išta. Uživajte u novoj generaciji browser igre.

Otkrij jedinstvenu strategijsku igru sa zabavnim izazovima i zadacima. Otvorite vlastitu garažu i započnite put prema samom vrhu. Registrirajte se besplatno i zaigrajte odmah!


GarbageGarage
Hrvatska
Garbage Garage Vodič o igri
Što je Garbage Garage? |  Priča |  Mogućnosti |  Forum | Podrška | Kontakt/Krediti | Pravila Privatnosti | GTC

Pronaći ćete više o besplatnim browser igrama na Upjers.com