Iskustvo u tuniranju » Garbage Garage

Garbage Garage – Zabava Tuniranja

Browser igre - Upjers.com

Garbage Garage – Tuning iskustvo

Zabvana, raznovrsna i puna ostataka starog željeza. Tako bi opisali Garbage Garage igru, neobičnu igru o tuniranju auta. U Garbage Garage vi vodite vlastiti otpadni deponij.


Garbage Garage

Kult otpadnog deponija

Ova igra o tuniranju je zbog svoje fascinantnosti postala kao kult. Iskusite Garbage Garage ,raznoliko i kreativno online game iskustvo.

Ideja browser igara o tuniranju

Garbage Garage je uspio okupiti sve tuning ideje u jednu igru. U igri vi se bavite auto dijelovima i suočavate se s mnogim izazovima.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Privlačna žena u igri

Garbage Garage – Karakteristike

U Garbage Garage igri pronaći ćete različite opcije i mogućnosti. Imate svoju dizalicu na kojoj rastavljate aute. Počet ćete s malim autima ,zatim ćete dobivate sve veće i bolje u skladu sa svojim napretkom. Što veće i bolje aute rastavite u dijelove više ćete dobiti GDollara kao svoju zaradu za njih.

Igrajte Garbage Garage besplatno

Kao browser igra, Garbage Garage se igra potpuno besplatno. Jedino što vam treba je računalo s internet vezom i važeća email adresa putem koje ćete se registrirati. Ako to imate ,vaša zabava može početi. Kroz igru vas vode braća Manni, Uwe i Peter Ludolf, koji postaju vaše uloge. Oni su svoj ugled stekli kroz brojna televizijska gostovanja kao iskusni savjetnici u ovoj profesiji. Otkrijkte uzbudljivost tuning igre i otvorite sada svoj prvi otpadni deponij.

Screenshot 4
Screenshot 5

Zaigrajte besplatno: Upjers igre

Mi stvaramo igre. Još od 2006.godine time Bamberg Upjers stvara browser igre na vaše zadovoljstvo. Naše igre su besplatne i nije potrebno skidati ih s interneta. Zabava vas čeka direktno u vašem browser pregledniku. Postanite dio našeg svijeta i pridružite se milijunima naših igrača.

Forum - GarbageGarage