Ludolf Reciklažist auta u Garbage Garage

Garbage Garage – Virtualni otpad

Browser igre - Upjers.com

Garbage Garage – Zabavna igra u Ludolfovoj radionici

U browser igri veliku ulogu imaju Ludolfi, stručnjaci za otpad željeza koji će vam pomoći upoznati vas s igrom. Peter Ludolf, Manni i Uwe će vas provesti kroz cijelu igru i usput vam davati zadatke koje ćete vi obaviti i tako napredovati kroz igru.


Garbage Garage

Iskustvo s Ludolfima

Iskusite prepravljanje auta u Ludolfovoj ludoj igri željeznog otpada Garbage Garage. Rastavljajte aute i zarađujte GDollare.

Browser zabave za sve

Garbage Garage jednako fascinira sve uzraste. Igra u kojoj sa Ludolfom rastavljate aute i zarađujete od prodaje dijelova jednostavno vas ne može ostaviti ravnodušnima.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Privlačna žena u igri

Braća Ludolf u igri

Kroz Garbage Garage avanturu vas vode braća Ludolf. Trojica braće koji rade i upravljaju u Rhineland-Palatinate Dernbach auto recikliranju svoju su slavu stekli kroz brojna gostovanja u TV emisijama i javnim pojavljivanjima, pa će vas oni najbolje provesti kroz igru i dati vam neke savjete i trikove, a i sretat ćete ih kroz igru u zadacima koje će vam zadavati.

Garbage Garage karakteristike

Garbage Garage obilježavaju uzbudljive karakteristike kao što su crno tržište na kojem možete jeftinije kupiti dijelove ili stare aute radi preprodaje dijelova ili natjecanje u areni u kojim se natječete s prijateljima iz igre. Garbage Garage svoju uvjerljivost pokazuje kroz vrlo jednostavnu i razumljivu simulaciju kao i kroz originalne postavke koje vam daju naslutiti vašu ulogu kao ambicioznog upravitelja otpada. Kroz rad vi napredujete i širite svoj virtualni otpad.

Screenshot 4
Screenshot 5

Igrajte besplatno: Upjers igre

Mi stvaramo igre. Još od 2006.godine time Bamberg Upjers stvara browser igre na vaše zadovoljstvo. Naše igre su besplatne i nije potrebno skidati ih s interneta. Zabava vas čeka direktno u vašem browser pregledniku. Postanite dio našeg svijeta i pridružite se milijunima naših igrača.

Forum - Garbage Garage