Besplatno iskustvo igara » Browser igra » Garbage Garage ✔

Garbage Garage – Igra s otpadom

Browser igre - Upjers.com

Garbage Garage – Besplatno online game iskustvo

Ova online igra vam nudi besplatno iskustvo. U Garbage garage-u vi upravljate sa svojim otpadom. Kako vam dolaze drugi auti u vaše dvorište tako vam se i stvara novi nered zbog novoh dijelova i novog otpada koji kada prodate vam donosi zaradu. Sa svojim savršenim podešenjima i izvrsnim performansama Garbage Garage vam nudi jedinstveno i nezaboravno iskustvo u vašem pregledniku.


Garbage Garage

Besplatne igra u vašem browseru

Tko želi iskusiti besplatne igre u svom browseru koje vam nudi igra otpada Garbage Garage sa svojim bezbrojnim mogućnostima

Na otpadu

Ovdje se odvijaju svi događaji Garbage Garage-a. Na otpadu obavljate sve važne zadatke u igri i tako napredujete.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Privlačna žena u igri

Garbage Garage – mogućnosti

Garbage Garage vam nudi bezbroj mogućnosti i opcija u igrici. Oprema vam vaš otpad sa mnosštvom dodataka, od poštanskog sandučića do Flaminga. Iskoristite crno tržište kako bi dobili povoljne otpadne automobile po super Gdollar cijeni. Obavljajte svoje zadatke iz Ludolf kuće i istaknite svoje nabrijane aute u areni. Garbage Garage vam nudi nezaboravno besplatno game iskustvo u vašem pregledniku.

Ideja besplatne igre

Igrati možete besplatno.Sve što trebate je kompjuter priključen na internet vezu i valjana email adresa.Ako to imate, sve što trebate je registrirati se na našoj početnoj stranici i započeti svoju avanturu. Kada započnete igrati ,kroz igru će vas provesti naš početni vodič koji će vas uputiti u osnove igre. Sve je dalje na vama, od uređenja svog otpada do dokazivanja da ste baš vi najbolji menadžer na svijetu za otpadna smetlšta.

Screenshot 4
Screenshot 5

Besplatna zabava: Upjers igre

Još od 2006 godine Bamberg Upjers GmbH stvara takozvane browser igre. To su živahne igre kojemožete igrati besplatno i bez skidanja (download). Upjers trenutno ima oko 30 besplatnih igrica. Raspon vrste igara je od igara sa otpadom do ekonomskih simulacija.

Forum - GarbageGarage