Besplatna igra s temom automobila » Garbage Garage

Garbage Garage – Virtualno smetlište u vašem browseru

Browser igre - Upjers.com

Garbage Garage – Iskustvo igre s besplatnim autom

Raznovrsna zabava, zanimljivi zadaci i napeta natjecanja- sve vam to nudi besplatna igra s autima. Browser igra Garbage Garage kombinira odlične performanse sa nevjerojatnim podešenjima u igri. Igra se odvija na smetlištu, koje se nadograđuje kako ljudi dolaze i prodaju vam svoje djelove ili stare aute.


Garbage Garage

Jedinstvena browser igra

Ovdje možete uživati u besplatnoj igri s autima u punom značenju, zato je što je Garbage Garage jedinstvena igra.

Besplatna igra s auti

Među različitim vrstama browser igara, ovakve sa autima se razlikuju od ostalih po svojoj većoj raznovrsnosti.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Privlačna žena u igri

Iskusite besplatne auto igre

U ovoj zanimljivoj igri Garbage Garage vi preuzimate ulogu upravitelja otpada. Ovdje možete pronaći mnoge dostupne mogućnosti.U radionici možete popravljati razne automobile, rastavljati ih, a kasnije čak i motore, brodove, helikoptere , avione, tenkove i slično.

Garbage Garage igra

Princip igre Garbage Garage je namjenjen širokoj publici. Cijelokupna simulacija otpada je u svrhu što veće zabave u igri te ju stoga mogu igrati baš svi. Ova igra vam nudi vrlo kreativnu scenografiju. Možete birati prošireni izgled vašeg smetlišta, a čiji okoliš također možete urediti sa dekoracijama, od Flaminga do Kameleona ili nečeg drugog.

Screenshot 4
Screenshot 5

Vaše besplatno otkriće: Upjer igra

Iznimna browser avantura koja vam nudi pregršt igrara od Upjersa. Od 2006 godine, razvijena i objavljena od strane Bamberg Publisher free Browser games. Ove igre su jednako ekonomične kao i simulacije Zoo igara.

Forum - GarbageGarage