Igra auta Online – Otkrijte svijet Garbage Garage

Garbage Garage – Vaš virtulani otpad

Browser igre - Upjers.com

Garbage Garage - Auto igra u vašem pregledniku

Tko želi iskusiti igru u kojoj stvarate vlastitu zabavu koju vam nudi Garbage Garage. U ovoj igrici vi preuzimate ulogu auto reciklažista i stvarate si svoj vlastiti posao. Bezbroj kreativnih mogućnosti vam stoje na raspolaganju. Unaprijedite svoj otpad i iskusite svu zabavu online auto igara.


Garbage Garage

Online igra s autima

Sa bezbroj mogućnosti i funkcija Garbage Garage nudi svim obožaveteljima browser igara nezaboravno iskustvo a posebno obožavateljima auta.

Igre namjenjene svima

Browser igre nadahnjuju ljude svih uzrasta. One podrazumjevaju besplatno igranje svih igara te vrste pa tako i ove s autima.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Privlačna žena u igri

Garbage Garage – Sadržaj igre

U Garbage Garage , zabavnoj igri s otpadom, možete vrlo brzo napredovati recikliranjem automobila. Vaš početak je na praznom otpadu sa malo stvari, no ubrzo nakon što rastavite na svojoj dizalici prvi auto, moći ćete primiti veće aute. Što bolje i veće aute primite to ćete više GDolara zaraditi od prodaje dijelova. Garbage Garage vam nudi nezaboravnu pustolovinu s autima i otpadom.

Raznolikost igre

Sada je vrijeme da otkrijete impresivnu raznolikost koju vam pruža online igra s autima. U Garbage Garage vi upravljate vlastitim otpadnim deponijem kojeg proširujete sa svakom sljedećom razinom, Kroz igru će vas voditi Ludolf. Najpoznatiji njemački upravitelj će vam reći sve o igri i najvažnijim fukcijama u igri. Manni ,Uwe i Peter Ludolf će vam priuštiti nezaboravno iskustvo u ovoj igri ako zaigrate besplatno sada. Sve što vam je za početak dovoljno je kompjuter sa uključenom internet vezom i važećom email adresom. Vaša avantura započinje registracijom na našoj stranici.

Screenshot 4
Screenshot 5

Besplatno gaming iskustvo- Upjers igre

Mi stvaramo igre. Još od 2006.godine time Bamberg Upjers stvara browser igre na vaše zadovoljstvo. Naše igre su besplatne i nije potrebno skidati ih s interneta. Zabava vas čeka direktno u vašem browser pregledniku. Postanite dio našeg svijeta i pridružite se milijunima naših igrača.

Forum - GarbageGarage