Browser igre » Garbage Garage – Zabava browser igara ✔

Garbage Garage – Iskustvo otpada

Browser igre - Upjers.com

Garbage Garage – Browser zabava

Garbage Garage vam nudi besplatnu browser zabavu. Raznobojno vaše otpadno smetlište sadržava razne stare predmete i auto dijelove koje dobrom preradom možete dobro prodati i na taj način zaraditi GDolare.


Garbage Garage

Otkrijte browser igre

Otkrijte svijet besplatnih online igara. Garbage Garage vam nudi pregršt mogućnosti, iskusite zabavnu igru s otpadom.

Browser zabava za sve.

Garbage Garage je jednako uzbudljiva igr aza mlade i one starije igrače, jer raznolikost koju igra pruža zadovoljava i mlađe i starije uzraste.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Privlačna žena u igri

Karakteristike browser igara

U igri s otpadom Garbage Garage dostupne su vam razne mogućnosti. Otkrijte ih sve na svom otpadu. Uredite ga sa specijalnim ukrasima, kupite dodatna parkirna mjesta kako bi smjestili sve aute koje imate na otpadu i tako si stvorili mjesta za druge stvari.Garbage garage vam nudi pregršt zabavnih mogućnosti koje vas čekaju u vašem pregledniku. Ne čekajte dugo da ih sve otkrijete.

Besplatne browser igre

Jeste li se već upoznali sa browser igrama ? Igrajte ih besplatno ! Sve što trebate je kompjuter sa uključenom internet vezom i vežaću email adresu putem koje ćete se besplatno registrirati na našoj stranici. Čim se registrirate i uđete u igru kroz igru će vas provesti naš vodič koji će vam pokazati osnovne smjernice i pojmove u igri. Kada svladdate početne korake možete započeti igru. Sve predmete koje prodate iz vašeg otpada automatski se pretvaraju u GDollare.

Screenshot 4
Screenshot 5

Besplatne- Upjers igre

Mi stvaramo igre. Još od 2006. Godine time Bamberg Upjers stvara browser igre na vaše zadovoljstvo. Naše igre su besplatne i nije potrebno skidati ih s interneta. Vaša zabava vas čeka direktno u vašem browser pregledniku. Postanite dio našeg svijeta i pridružite se milijunima naših igrača.

Forum - GarbageGarage