Otkvačena zabava s autima - Garbage Garage

Garbage Garage – Auti u vašem pregledniku

Browser igre - Upjers.com

Garbage Garage – Cool auto igra

Ovu browser igru vam predstavlja najluđi poduzetnik u indrustriji starog auto otpada,Ludolf. Sve odgovore u vezi igre vam daju Uwe, Peter i Manni. Popularni savjetnik će biti vaš vodič kroz cijelu igru i usput će vam davati savjete i informacije. Odlična zabava vam je zagarantirana.


Garbage Garage

Direktno sa otpada

Garbage Garage sa savršenim podešenjima s kojima ćete napraviti svoj supe auto otpad.

Cool auto igre

Cool auto igra vas čeka u šarolikoj zabavi zvanoj Garbage Garage.Vaš otpadni deponij čeka samo vas.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Privlačna žena u igri

Priča o Garbage Garage

U browser igri garbage Garage ne očekuju vas samo stari uato dijelovi i staro željezo već je u igru uklopljena cijela priča. Sami odlučujete kako ćete poslovati i proširiti svoj deponij prema vlastitim idejama. Na dizalici rastavljate stare aute koje kasnije prodajete u obliku dijelova u svojoj garaži . Sa GDollarima koje zaradite možete dalje kupovati aute ili uređivati svoj deponij.

Iskusite cool auto igre

Kao browser igra, Garbage Garage se igra potpuno besplatno. Jedino što vam treba je računalo s internet vezom i važeća email adresa putem koje ćete se registrirati. Ako to imate ,vaša zabava može početi. Kroz igru vas vode braća Manni, Uwe i Peter Ludolf, koji postaju vaše uloge. Oni su svoj ugled stekli kroz brojna televizijska gostovanja kao iskusni savjetnici u ovoj profesiji. Otkrijte uzbudljivost tuning igre i otvorite sada svoj prvi deponij.

Screenshot 4
Screenshot 5

Besplatna zabava: Upjers-igre

Od 2006. Godine pod imenom Bamberg Upjers GmbH & Co stvaramo zabavu za vas. Sa oko 30 online igara pod portfoliom od Upper Franconia Company, naše igre uključuju i odlične igre kao što su Garbage Garage ali i simulaciju My Free Zoo.

Forum - GarbageGarage